Publicitat
Publicitat

El projecte de canvi d'herba s'adjudicarà dimecres a l'empresa guanyadora

L'Ajuntament de l'Escala adjudicarà el projecte del canvi d'herba del camp de futbol el pròxim dimecres a la junta de govern. Es tracta d'una actuació que voltarà els 800.000 euros que té com a principal objectiu descongestionar l'activitat dels altres camps arran de l'increment d'equips al futbol base.

El canvi de gespa del camp de futbol, de natural a artificial, és imminent. Segons l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, l'adjudicació del projecte s'afecturà dimecres a la pròxima junta de govern. Així ho ha anunciat al programa Alcaldia de Ràdio l'Escala.

L'alcalde ha parlat del temps que podria durar aquesta actuació de gran envergadura que tindria un cost aproximat de 800.000 euros.

Bofill també ha posat l'accent en les característiques de la nova gespa.

El consistori ha tirat endavant aquest projecte per aquest motiu:

El mal estat de l'herba és evident i el consistori ha anat fent punxades a la gespa per millorar-la, però no ha tingut els resultats esperats. El passat desembre es va fer un tractament que va consistir a instal·lar una manta tèrmica per recuperar-la, bons resultats al principi, però no satisfactoris a mesura que han anat passant els mesos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar