Publicitat
Publicitat

A un mes perquè el CN l'Escala sigui la seu de l'europeu de la classe ILCA

D'aquí justament un mes, el Club Nàutic l'Escala serà la seu del campionat europeu de la classe ILCA de la divisió màster majors de 35 anys. Ara mateix hi ha més de dos-cents quaranta regatistes confirmats procedents del continent europeu i també inscrits de l'Argentina, Brasil, Mèxic, Marroc, Estats Units i Canadà.

Queda un mes exacte perquè el Club Nàutic l’Escala es vesteixi de gala. I és que del 7 al 13 d'octubre, el club té la gran cita de l'any: l'EurILCA Master European Championships que ja compta amb 243 regatistes inscrits procedents de fins a vint-i-sis països diferents del continent europeu i també de l'Argentina, Austràlia, Brasil, Mèxic, Marroc, Estats Units i Canadà. 

La notícia saltava a l'abril quan l’associació europea de la classe ILCA va decidir que el Mar d'Empúries seria la seu del campionat d’Europa 2022 de la divisió Master, majors de trenta-cinc anys, d’aquesta embarcació de vela lleugera individual. Sens dubte que va ser una gran nova pel club que ja està preparant aquest esdeveniment amb la màxima il·lusió possible. El club també està treballant perquè l'Escala sigui escenari també de l'europeu de la classe Weta.

Abans d'aquest esdeveniment europeu amb regatistes també internacionals, el 24 i 25 de setembre, el Club Nàutic organitza la dotzena edició de la Regata Mar d'Empúries que inaugurarà el Circuit Català d'Optimist 2022-23.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar