Publicitat
Publicitat

Estrena de la vorera eixamplada del carrer Rusiñol

La vorera del carrer Rusiñol, a tocar de l’escola Empúries, s’ha pogut estrenar amb l’inici del curs escolar 2022/23. Ha estat un inici absolutament normal en el que afecta les infraestructures municipals. 

La intervenció a la vorera del carrer Rusiñol es va iniciar a mitjans d'agost amb l'horitzó marcat en la data del 5 de setembre, inici del curs escolar 2022/23. Ahir la mainada va tornar a escola i l'eixamplament del tram de vorera de l'escola Empúries estava a punt i acabat. Era una obra reivindicada des de l'AMPA de l'escola, ja que era molt estreta per a circular-hi, per exemple, portant un cotxet infantil. Ha suposat una inversió de poc més de 10 mil euros. 

Es tracta d'una intervenció senzilla que s'ha executat en escassament 15 dies. Ha estat la més rellevant d'un inici de curs que, pel que fa a la responsabilitat municipal de manteniment dels edificis escolars, ha estat absolutament normal.

Avui ha estat el segon dia d'escola, de moment encara, fins a final de mes, amb horari intensiu. Demà engega el curs per als alumnes de secundària, a l'institut El Pedró.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar