Publicitat
Publicitat

Rodatge de la última pel·lícula d'Elena Martín a L'Escala

L'equip de rodatge de l'última pel·lícula d'Elena Martín treballa aquesta setmana a l'Escala. Avui han rodat escenes a Punta Montgó i a la platja de Les Muscleres. Entre els actors presents a l'Escala hi ha la mateixa Elena Martín, Àlex Brendemühl, Clara Segura i Oriol Pla.

Diferents racons de punta Montgó han estat aquest matí el decorat natural de diferents escenes de "Creatura", la segona pel·lícula d'Elena Martín, que aquest setembre es roda en diferents localitzacions de Sant Vicenç de Montalt, Blanes, Barcelona, Sitges i l'Escala, fins a finals d'aquest mes de setembre.Es tracta d'un projecte molt personal d'Elena Martín, que n'és l'actriu protagonista i directora. També guionista, a quatres mans, amb Clara Roquet."Creatura" neix de la necessitat de seguir explorant l'univers de la identitat femenina, molt lligat encara a la repressió i el tabú. Al film, es posa focus en la relació que les dones tenen amb la seva sexualitat i les conseqüències de la repressió sexual normalitzada.

L'equip de rodatge de "Creature" estarà a l'Escala fins divendres vinent, enregistrant en localitzacions com punta Montgó, l'Hotel Empúries i la platja de les Muscleres o diferents indrets de La Platja i el nucli antic. Per a Marta Rodeja, regidora de promoció econòmica i turisme de l'Ajuntament de l'Escala, aquesta és una oportunitat per a donar visibilitat al municipi.

Sens dubte, un dels motius perquè l'Escala tingui el protagonisme que té en la pel·lícula hi ha el vincle de la directora, Elena Martín, ha tingut des de petita amb el nostre municipi.

Rodeja ha posat en valor també l'impacte econòmic que suposa l'estada de tot l'equip durant una setmana a l'Escala.

"Creatura" és una producció de Vilaüt Films, Avalon PC, Elastica Films i Lastor Media, en coproducció amb TV3, la participació de Filmin i s'espera poder-la estrenar dins l'any vinent 2023, si bé no està ben clar si abans o després de l'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar