Publicitat
Publicitat

Les primeres estrenes de setembre arriben empoderades

El setembre arriba amb moltes estrenes a les sales de cinema i Torroella continua amb apostes dobles. Les plataformes acullen l'esperada sèrie del senyor dels anells, la sèrie més cara de la història s'estrenarà doblada al català per Amazon Prime Video.

 Al tram final de les vacances d'estiu, les sales de cinema s'omple de novetats. Aquesta setmana en tenim un total de 4 que les podrem gaudir als cinemes de proximitat. Una d'ells és '42 Segundos' un film esportiu basat en fets reals i dirigit per Dani de la Orden i Alex Murrull. Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo té tots els números per a passar sense pena ni glòria. No estan preparats i necessiten un cop d'efecte si no volen fer el ridícul jugant en la seva pròpia casa. Aquest revulsiu arriba en forma de nou entrenador amb fama de dur i tècniques de treball més que qüestionables. Per si no fos prou, la selecció compta amb dos líders enfrontats per la seva manera d'entendre aquest esport.

 

Els nostàlgics tenen una cita amb una nova aventura cinematogràfica de Son Goku, arriba 'Dragon Ball Super: Super Hero' una opció que la trobareu doblada al català. Són Goku va destruir en el seu moment a la Patrulla Vermella. Ara, uns certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat als androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2. Quin és l'objectiu de la nova Patrulla Vermella? 

 

Més cinema espanyol i més Dani de la Orden, que aquesta setmana fa doblet, doncs també és el director de la comèdia 'El test' amb entre altres Blanca Suárez, Carlos Santos, Antonio Resines i Alberto San Juan. Una obra teatral que salta a la pantalla gran i que ens planteja una pregunta a priori molt fàcil de respondre. Tu que escolliries, 100.000 euros ara mateix o un milió d'aquí a deu anys? Els protagonistes no ho tenen tant clar.

I per un públic que busqui quelcom més complicat amb tocs de fantasia la seva opció serà 'Tres mil años esperándote' un film amb dos grans actors com són Tilda Swinton i Idris Elba. La Dra. en literatura Alithea sembla estar feliç amb la seva vida encara que s'enfronta al món amb un cert escepticisme. De sobte, es troba amb un geni que ofereix concedir-li tres desitjos a canvi de la seva llibertat. Al principi, es nega a acceptar l'oferta, ja que sap que tots els contes sobre concedir desitjos acaben malament. El geni defensa la seva posició i ella es deixa persuadir i demanarà un desig que sorprendrà a tots dos.

 

Torroella ens porta aquesta setmana opció doble, pels més petits arriba l'última aventura de Tadeo Jones, aquest arqueòleg maldestra que sempre es posa en perill. Per un públic més adult i molt fan de los Hombres G, la seva opció sera 'Voy a pasármelo bien' una història d'amor a ritme de música. 

 

I les plataformes han vist com amb dues setmanes arribaven les produccions més esperades de l'any. Dilluns passat s'estrenava 'La casa del drac' i aquesta setmana arribarà 'El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder' la sèrie més cara de la història dirigida per JA Bayona, els dos primers capítols i que la tindrem disponible amb versió doblada al català. Una història que la trobem molts anys abans del que ja hem vist a les pel·lícules, un període de relativa calma on els personatges s'enfronten al ressorgiment del mal en la Terra Mitjana. Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes fins als majestuosos boscos, l'impressionant regne insular i els confins més llunyans del mapa, tots els regnes i personatges esculpiran llegats que perduraran en el temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar