Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala debutarà a la pista de l'actual campió de la Superdivió

El CTT CER l'Escala debutarà a la pista del Borges Vall, l'actual campió de la lliga i també de la Copa del Rei. L'equip escalenc sortirà amb l'objectiu de la salvació, que per ells seria com guanyar la lliga. En principi, els rivals directes serien el Collado Mediano, Alzira i Parla.

La Superdivisió Masculina donarà el tret de sortida el pròxim divendres 23 de setembre per a tots els dotze equips que aquest curs competiran a la màxima categoria d'aquest esport. Un any més a l'elit, el CTT CER l'Escala, que per vint-i-setè any no consecutiu militarà al màxim nivell. Com ja és tradició, a la jornada inaugural, l'equip escalenc haurà de visitar la pista del Borges Vall, l'actual campió de la lliga i de la Copa del Rei. El partit serà a les sis de la tarda. Pel cos tècnic i palistes assolir la salvació seria com guanyar la lliga.

Enguany, la lliga tindrà vint-i-dues jornades, començarà el quart cap de setmana de setembre i culminarà l'última setmana d'abril. Els palistes anxovers debutaran amb el derbi català contra el Borges, a Lleida, i s'estrenaran a casa el diumenge 16 d'octubre a dos quarts d'onze del matí contra l'Irún Leka Enea. 

A la primera volta passaran per la sala polivalent l'Irún Leka Enea, el Cajasur Priego de Còrdova, el Múrcia, el Collado Mediano madrileny i l'Arteal i els partits de fora seran a les pistes del Borges Vall, San Sebastian de los Reyes, Alzira, Parla, Burgos i Visit Pontevedra.

El primer partit de la segona volta serà el diumenge 29 de gener, dia en què el primer equip de futbol jugarà contra el Can Gibert a les 12 i dia en què se celebrarà una nova edició de la Cursa de la Dona. L'última jornada a casa serà el 23 d'abril, el dia de Sant Jordi, contra el Visit Pontevedra i tancarà la competició el 28 a la pista gallega de l'Arteal SD Compostela.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar