Publicitat
Publicitat

Campanya de conscienciació sobre els plàstics del CCAE

La campanya EVOLUCIONA JA! arriba a l'Escala. S'ha presentat una performance, que es suma a una gran bola del món i a un vídeo amb l'objectiu de conscienciar sobre l'ús dels plàstics. És una campanya del Consell Comarcal.

La Plaça de l'Univers ha acollit un espectacle-performance de dansa a càrrec de la companyia Agitart amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat d'un canvi immediat a l'hora d'utilitzar plàstics d'un sol ús.La iniciativa forma part del conjunt d'accions programades per l'Àrea de Mediambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà dins el projecte 'Evoluciona Ja?.Inclou també una bola del món gegant que s'instal·la als municipis que col·labores i compta amb el suport d'un vídeo.Durant l'estiu, i per fer-ne la màxima promoció, la campanya s'ha centrat als municipis de la costa. Ara serà el torn dels municipis d'interior.

La campanya vol ser un crit a la reflexió entorn a la situació actual on el model de consum existent no està funcionant i alhora genera moltes problemàtiques ambientals, presents i futures. 

D'aquí que la majoria de municipis no hagin tingut dubtes a participar-hi.

Amb un canvi de consciència, conducta i hàbits de consum de les persones també es poden generar canvis en el mercat i en el medi natural.

EVOLUCIONA JA! ofereix un seguit d'accions  per tal de difondre el missatge i fer la crida a la col·laboració de la ciutadania amb un urgent canvi d'hàbits!



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar