Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd contra el Peralada (0-4)

El Peralada guanya el FC l'Escala per 0 a 4 i els d'Arnau Sala continuen sense veure porteria. Aquest ha estat el quart partit de la pretemporada i l'inici de la competició es va apropant cada vegada més.

El FC l'Escala ha disputat el quart partit de la pretemporada a casa contra el Peralada. El resultat 0 a 4. El primer gol va ser matiner, Joan Tomas superava a Nacho Ferreti amb un xut des de l'interior de l'àrea, i abans del descans, Santiago Varesa ampliava la diferència amb un cop potent amb el peu dret. I ja al segon acte, Marc Nierga, de cap, feia el 0 a 3 i Alan Baró arrodonia la tarda amb un xut llunyà.

Cal destacar tres aturades dels dos porters de l'Escala. Nacho Ferreti es va lluir en fins a dues ocasions i Isac Lucas una. Subratllar també que a les acabades de la primera part, l'àrbitre Juan Antonio Trejo va expulsar a dos jugadors en el mateix moment. Eren expulsats el local Nil Congost i el visitant Carles Gallardo.

Els d'Arnau Sala continuen sense fer cap gol i això ja comença a preocupar tenint en compte que l'inici de la competició és d'aquí a un mes. Cos tècnic i jugadors demanen tranquil·litat que ja arribaran.

De fet, el club espera poder celebrar els primers gols aquesta mateixa setmana contra la Marca de l'Ham d'aquest dimecres a domicili i contra el Quart de diumenge a casa a partir de les set.