Publicitat
Publicitat

Mig miler de persones assisteixen al Festival Pèplum

El Festival de Cinema Pèplum ha tancat la seva segona edició amb èxit. Gairebé mig miler de persones han assistit a les conferències i projeccions que s'han fet a l'Àgora del Museu Arqueològic d'Empúries. L'organització, molt agraïda, ja ha començat a plantejar la temàtica de l'any vinent. 

El Festival Pèplum ha tancat amb molta satisfacció la seva segona edició. L'acollida ha estat tot un èxit. Mig miler de persones han assistit, entre els tres dies que aplega el festival, als col·loquis i films superant els resultats de l'any passat. L'Associació d'Amics del Museu d'Empúries s'ha mostrat molt agraïda amb el tancament de la segona edició i amb els principals col·laboradors, l'Ajuntament de l'Escala i el Museu Arqueològic d'Empúries.

El Festival va agafant corporeïtat amb cada edició. Enguany ja ha incorporat novetats com la conferència inaugural a càrrec de la filòloga Anna Burrassó o el reemplaçament de les activitats a l'Àgora del jaciment d'Empúries, detalls que van consolidant el format del festival.

L'organització, valorant l'èxit obtingut, ja planteja les possibles temàtiques de l'any que ve.

 El canvi d'escenari ha resultat una millora que ha impulsat el Festival i li ha donat un atractiu únic. Des de l'organització es destaca la gran dinàmica que ha près aquesta trobada que ha girat entorn els déus de l'Olimp. Les projeccions, per les futures edicions, son que el festival segueixi creixent en la mateixa línia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar