Publicitat
Publicitat

Les Nits Temàtiques tanquen la temporada amb 'Arrels Escalenques'

Les Nits Temàtiques del Casal de Jubilat ha organitzat durant els mesos de juliol i agost diversos concerts. Aquesta setmana el plat fort ha estat l'actuació del grup 'Les Anxovetes'. L'Associació tancarà la temporada aquest divendres 26 amb la cantada d'havaneres a càrrec d'Arrels Escalenques a les nou del vespre. 

Concerts d'acordió, saxo i havaneres... Les Nits Temàtiques del Casal del Jubilat d'aquest estiu s'han recuperat amb molta força després d'aquests dos darrers anys restringits per la covid-19. L'actual junta de l'Associació ha volgut reanimar l'ambient del Casal del Jubilat amb una tanda de concerts que s'han anat fent durant els mesos de juliol i agost. 

Aquesta setmana el plat fort de la programació musical ha estat l'actuació de 'Les Anxovetes', un grup d'havaneres femení de Girona. La formació ofereix un repertori d'havaneres clàssic i tradicional. 

El conjunt d'actes de les Nits Temàtiques ha tingut molt d'èxit i una millor acollida del públic, la Junta mostra una gran satisfacció amb els grups que han passat pel seu escenari.

Aquesta serà la última temporada de Ramón Ministral com a president de la Junta del Casal del Jubilat. L'Associació vol que es recordi la feina d'aquest darrer any i motivi als nous aspirants a seguir organitzant actes i activitats pels jubilats.

L'actuació de les Anxovetes ha estat la millor entrada de tot el cicle de Nits Temàtiques. La temporada es tancarà amb les havaneres a càrrec d'Arrels Escalenques aquest divendres 26 a les 21h.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar