Publicitat
Publicitat

Últimes estrenes d'agost

L'agost s'acomiada amb les últimes entregues de les sagues 'After' i 'Tadeo Jones'. El cinema Montgrí de Torroella hi trobarem comèdia i animació, les plataformes s'han vestit de gala amb l'estrena de 'La Casa del drac' però també hi ha més opcions.

L'última setmana del mes d'agost no ens porta moltes novetats a les sales de cinema, en destaquem tres i una d'elles de moment no està programada a cap dels cinemes de proximitat. Una de les destacades serà 'Afte: Amor infinito' on posarem punt final a la complicada història d'amor de Hardin i Tessa. Una relació que sempre ha estat complicada, però que ara serà més difícil que mai. Ell romana a Londres després de les noces de la seva mare i s'enfonsa cada vegada més en la seva pròpia foscor, ella torna a Seattle, Tessa ja no és la noia bona i dolça que va arribar a la universitat. Haurà de plantejar-se si el que ha de fer ara és salvar a Hardin i la seva relació amb ell, o si ha arribat el moment de pensar només en ella. 

Per un públic més petit i amb ganes de passar-ho b, s'estrena una nova aventura de Tadeo Jones, arriba 'La tabla esmeralda'. Tadeo sempre ha volgut que els seus companys, arqueòlegs l'acceptin com un més, però és que sempre acaba embolicant les coses: ara ha deslligat un conjur que posa en perill als seus amics. Una aventura que el portarà a diferents punts del món per trobar la manera d'acabar amb la maledicció. 

La cinta que costarà més de trobar serà 'El mediador' nou film on Liam Neeson s'enfronta sol a un gran complot. Ell serà Travis Block, un agent del govern en l'ombra que s'especialitza a eliminar operatius exposats, però aviat descobrirà una conspiració mortal dins de les seves pròpies files i es convertirà en l'objectiu principal del director de l'FBI. 

A Torroella cal consultar la programació a cinemamontgri.cat, perquè s'estrenen films cada dia. El cap de setmana la versió infantil serà Un héroe samurái: la leyenda de Hank i pels adults s'ha programat la comèdia Dios mío, ¿pero qué nos has hecho?

 

Pel que fa a les plataformes, aquesta setmana les estrenes han quedat eclipsades per l'arribada de 'La casa del drac' però hi tenim altres opcionscom per exemple 'Samaritan' a Amazon. Sylvester Stallone es convertirà en un superheroi que fa anys que no actua, després d'un enfrontament brutal amb el seu màxim rival. Ara, però li tocarà posar ordre a la ciutat on viu.

Apple TV+ estrena la tercera i última temporada de 'See', la sèrie protagonitzada per Jason Momoa i que s'emplaça en un món apocalíptic on la humanitat ha perdut el sentit de la vista. Fins que neixen dos nens que poden veure i es converteixen en peces claus i obsequis pels diferents grups que volen controlar el món.

I finalment destaquem la comèdia esbojarrada de Netflix 'Tiempo para mi' on Mark Wahlberg i Kevin Hart són els protagonistes. Aquí seguírem un home dedicat a la seva família que fa anys que no surt de festa i viu exclusivament pels seus fills i ser al mà dreta de la seva dona, un arquitecte molt ocupada. Disposat a recuperar el temps perdut, accepta visitar el seu millor amic d'infantesa, un home amb síndrome de Peter Pan amb el que viurà un cap de setmana d'autèntica bogeria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar