Publicitat
Publicitat

Avui, cinema mut i piano al Clos del Pastor

El cinema mut torna al Clos del Pastor, aquest cop acompanyat del pianista i compositor Ferran Aran. L’espectacle “El somriure de Buster Keaton” inclou la projecció de tres curts amb música en directe composta expressament per l’ocasió. Dos dels curts van ser gravats l'any 1922, ara fa 100 anys.

El pianista i compositor Ferran Aran oferirà, aquest vespre al Clos del Pastor, l’espectacle “El somriure de Buster Keaton”. Després de la bona acollida de la vetllada de cinema i saxo a càrrec del saxofonista Dani Hernández el mes passat, el cinema mut torna al pati de Víctor Català. Aquest cop es projectaran tres curts del cineasta americà Buster Keaton amb interpretació de piano en directe a càrrec de Ferran Aran. La música ha estat composta expressament per l’ocasió pel mateix pianista.

Cops (La Mudança), La casa elèctrica i L’espantaocells són les tres peces que es podran veure aquest vespre al Clos del Pastor. Dues d’elles van ser enregistrades l’any 1922, ara fa 100 anys. El protagonista dels curts, el personatge Palface, va ser creat per l’actor, guionista i director americà Buster Keaton, en contraposició a Charles Chaplin. Palface destaca per la seva cara inexpressiva i a manca de sorpresa davant de qualsevol situació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar