Publicitat
Publicitat

Aquesta setmana tenim més opcions a les plataformes

A les sales de cinema arriba una nova aventura de la família Verneuil amb una nova entrega de 'Dios mío, ¿pero qué nos has hecho?'. Torroella ballarà a ritme d'Elvis i les plataformes no fan vacances i s'omplen de novetats entre elles 'She Hulk', 'Alma' o 'Hermanas hasta la muerte'.

Aquesta setmana les sales s'agafen unes vacances i només s'estrenen tres pel·lícules, de fet als cinemes de proximitat com Girona o Figueres només arribaran dues d'aquestes tres opcions. La més destacada serà la comèdia 'Dios mío, ¿pero qué nos has hecho?', tercera entrega d'aquesta pel·lícula protagonitzada per aquesta simpàtica família francesa on cada filla està casada amb un home de nacionalitat i religió diferent. Ara el pare de família Claude s'ha passat a la literatura, però no ha aconseguit l'èxit que ell esperava i cada dia pot menys amb els seus gendres. Per això les filles i la dona li volen organitzar una gran festa per tal que s'animi. El problema serà que a la festa també hi ha de convidats tots els pares dels seus quatre gendres. Com ho farà el pobre Claude, francès i catòlic de cap a peus per conviure amb àrabs, orientals, africans i jueus. 

 

I pels amants del terror i la ciència-ficció s'estrena 'Nop', tercer llargmetratge de Jordan Peele després de "Déjame salir" i "Nosotros". Haywood ha perdut el seu pare i s'ha de fer càrrec del negoci familiar amb l'ajuda de la seva germana. Tot i que també té l'opció de vendre el negoci al veí, un home que té un parc temàtic. De mica en mica Haywood s'obsessiona amb la idea que el cel amaga una amenaça i per això posarà moltes càmeres de seguretat mirant cap amunt.

Torroella continua amb la seva setmana cinematogràfica, films familiars com 'Lightyear' o 'Supermascotas' són opcions per veure entre setmana. L'estrena forta serà 'Elvis' el biòpic dirigit per Baz Luhrmann que explica la vida del rei del rock.

 

I aquesta setmana no tenim moltes opcions és a les plataformes, on per exemple hi arriba una nova aventura de Marvel s'estrena 'She Hulk' sèrie de Disney on coneixem a la cosina de Hulk, una dona tímida que també té la capacitat de transformar-se en un gran ésser de color verd quan s'enfada.

'Hermanas hasta la muerte' ésl'opció d'Apple Tv, una sèrie basda en el film 'El Clan' on quatre germanes seran perseguides per la companyia asseguradora després de la mort del marit d'una d'elles. I és que cada una tenia els seus motius per eliminar-lo.

 

I Netflix ens porta aquesta setmana tres opcions destacades, una serà la sèrie espanyola 'Alma' on un misteri i unes visions estranyes acompanyaran a la protagonista, una supervivent d'un terrible accident d'autobús.

 

O 'Dualidad' on l'actriu Michelle Monaghan dona vida a dues germanes idèntiques, que han jugat tota la vida a intercanviar-se les vides. Ara això agafarà un nou rumb quan una d'elles desapareix.

{{dualida} 

I finalment destaquem l'estrena de '365 díes més' cinta que tanca la trilogia d'aquest thriller eròtic que segueix la truculenta història d'amor entre un mafiós segrestador i la Laura la seva víctima.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar