Publicitat
Publicitat

Nova temporada del grup de lectura infantil de la Biblioteca de l'Escala

S'ha obert el període d'inscripcions fins el 31 d'agost del nou grup de lectura infantil de la Biblioteca de l'Escala. L'activitat està adreçada a nens i nenes de 5è i 6è de primària per fomentar la seva imaginació a través de la lectura. El grup 'Lectíbers Xalons' passarà a dir-se 'Paraules Juganeres' i tindrà nova conductora, la Margarita Vidal. 

La Biblioteca Municipal de l'Escala ha organitzat un nou grup de lectura infantil. El període d'inscripcions resta obert fins al 31 d'agost. Els nens i nenes de 5è i 6è de primària interessats en la lectura tenen una nova cita setmanal cada dijous a les cinc de la tarda a la Biblioteca de l'Escala a partir d'aquest octubre. 

Ja fa tres anys que es fan activitats relacionades amb la lectura infantil, però es pot dir que, aquest cop, s'estrena una nova temporada. Durant aquest darrer any, el grup de lectura infantil portava el nom de 'Lectíbers Xalons'. Ara estrena el nou curs i un nom nou, 'Paraules Juganeres'. Una altra novetat és que les sessions aniran conduïdes per l'exprofessora Margarita Vidal qui acompanyarà als més petits als comentaris i valoracions dels llibres treballats durant el curs.

En aquesta ocasió la tria de llibres a llegir s'ha basat en les obres guanyadores i finalistes del premi 'Atrapallibres' del Consell Català de Llibre Infantil i Juvenil d'aquests dos darrers anys. Per a la Biblioteca és important crear aquesta relació entre els més petits i la lectura. L'objectiu és fomentar la seva imaginació i el seu esperit crític. 

El curs començarà aquest octubre fins al maig de l'any que ve, excloent el mes de desembre. Les inscripcions es poden fer presencialment a la Biblioteca del 15 al 31 d'agost. Els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult per emplenar el formulari d'admissió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar