Publicitat
Publicitat

Molts visitants a les exposicions d'artistes locals

Satisfacció per la quantitat de visites a les exposicions d’estiu d’artistes locals en espais com el castell carolingi i la casa del Gavià. La setmana passada amb Margarida Geronès i Gustavo Germán. Aquesta amb Adrià Carbonell i Karlos Mayet. 

A l'estiu tota cuca viu, diu la dita. I a l'Escala es fa evident aquesta dita en tots els racons. També als espais expositius oberts als creadors locals. Un d'ells, la Margarida Geronès, va poder mostrar la seva creació ceràmica més recent, també alguna peça del seu fons artístic, la setmana passada al castell carolingi, en una exposició batejada amb le concepte "Volums".

La Margarida es mostrava ben satisfeta de l'interès que ha generat la seva exposició, per on al llarg de la setmana passada van passar-hi centenars de persones.

Al mateix temps que Margarida Geronès exposava els seus volums al castell Carolingi, Gustavo Germán ensenyava "Tocats per la tramuntana" una exposició de personatges amb història a la Casa del Gavià. El cicle d'artistes locals continua aquesta setmana amb Adrià Carbonell i Karlos Mayet dos pintors abstractes  que omplen el Carolingi i el Gavià de pinzellades de colors vius i formes contemporànies.La setmana vinent serà el torn de Nelleke Ebben amb la proposta "Boon", del 29 al 4 de setembre, una mostra d'imatges pintades sobre lli. I del 4 a l'11, Sylvie Fétiveau exposarà els seus retrats de mascotes amb tècnica de pastel sec.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar