Publicitat
Publicitat

Les sardanes es mouen a Riells per un dia

La tradicional audició de sardanes del dimecres s’ha celebrat excepcionalment a Riells. L’Ajuntament ha canviat la ubicació de l’audició per obrir-se a nous públics més turístics i donar importància als barris de l’Escala que queden més allunyats.

La tradicional audició de sardanes del dimecres ha canviat excepcionalment d’ubicació. Aquesta setmana l’escenari ha estat la Plaça de l’Univers, a Riells. L'ajuntament ha fet el canvi per obrir l’esdeveniment a un públic més turístic tot i que l’amenaça de pluja va fer que hi hagués menys gent de l’esperada. Per altra banda, segons el regidor de cultura i joventut, Rafel López, la voluntat del consistori també és descentralitzar les activitats i portar les sardanes a altres barris de l’Escala.

Des de l’Ajuntament asseguren, però, que el canvi ha estat excepcional i que en cap cas, les sardanes desapareixeran de la platja.

Riells tornarà a agafar protagonisme durant la Festa Major, és on es faran els focs artificials i el ball de fi de festa. El canvi s’ha pensat per guanyar en seguretat i visibilitat, ja que els focs es podran veure des del passeig Lluís Albert. A més de portar les activitats de la Festa a tots els barris.

Les sardanes tornaran a la platja la setmana vinent per la propera audició amb la Cobla Principal de Cassà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar