Publicitat
Publicitat

Passions dels quatre genis als Clàssics

El director Horst Sohm i la Festival Chamber Orchestra, presenten dins els Concerts Clàssics l'Escala - Empúries 'Passions dels 4 genis' . Un concert que va comptar amb la soprano Maya van Look, amb un públic entregat i un alt nivell musical.

Bach, Haydn, Wagner i Piazzolla van sonar amb força al primer dels dos  concerts de gran format del Festival Clàssics l'Escala - Empúries. Un ambiciós programa homenatja a quatre dels més importants compositors de la història, sota el títol Passions dels 4 genis. Un concert dirigit per Horst Sohm. 

 

El concert dividit en tres pilars explicava les transgressions sonores del segle XX amb el fundador Johann Sebastian Bach, el clàssic Joseph Haydn i el revolucionari Richard Wagner. La cirereta final la posava Astor Piazzolla amb els aries frescos de tango i jazz.

 

La primera part que ja va fer saltar algun 'Bravo' des del públic va mostrar el virtuosisme de l'orquestra. Un grup de músics de totes les edatsque van interpretar temes com 'Paris' o 'La Passió segons Sant Mateu'. A la segona part es va unir al concert la soprano Maya van Look amb la seva veu càlida, sensual i madura que va fer brillar les úniques obres no operístiques de Wagner.

 

La nit es va tancar amb una versió del clàssic 'Ave Maria' de William Gómez. Un tema perfecte per tancar una gran nit entre genis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar