Publicitat
Publicitat

Les sales de cinema s'omplen de comèdies

'Voy a pasármelo bien' o 'Por los pelos' són les comèdies de la setmana a totes les sales de cinema. Torroella ens porta l'última entrega de Jurassic World en català i les plataformes s'omplen de fets reals i fantasia.

La setmana arriba carregada de novetats a les sales de cinema i també a les plataformes, amb la particularitat que la majoria d'estrenes són comèdies. Una de les més promocionades és Por los pelos nova aposta d'Atresmedia que aprofita els tractaments capil·lars masculins com ingredient principal. Juanjo, Sebas i Rayco són tres homes de diferents edats que decideixen anar a Turquia per fer-se un tractament capil·lar baix cost. Aviat descobriran que el seu problema no està tan damunt del seu cap, sinó dins.

I més pèls amb 'Con canas y a lo loco' comèdia americana amb Diane Keaton de protagonista. Aquí una jove de 30 anys que només desitja convertir-se en una dona gran per descansar i relaxar-se es converteix en Rita, una senyora de 65 anys i descobreix que la vellesa no és exactament el que ella imaginava.

 

Qui s'ho passarà d'allò més bé són els fans d'Hombres G i l'actor Raúl Arévalo a la cinta 'Voy a pasármelo bien'. David i Layla són dos joves estudiants que s'agraden però els mals consells fan que la relació no funcioni. Els anys passen a ritme de la música d'Hombres G. Actualment Layla és una directora de cinema molt coneguda que torna al seu poble on viu David qui la vida no l'ha tractat tant b. Un retrobament que els demostrarà que entre ells dos encara hi ha alguna cosa.

I els que busquin una mica més de ritme i tensió s'estrena 'La bestia' amb Idris Elba convertit en el doctor Samuels, un home que ha enviudat recentment i que decideix torna a Sud-àfrica per a visitar una reserva d'animals amb les seves filles. Però el que comença sent un viatge de relax es converteix en una lluita per la supervivència quan un lleó que ha escapat d'uns caçadors furtius comença a perseguir-los.

 

A Torrella tres ocpcions aquest cap de semtana, del drama 'Los perdonados', la cinta d'acció per adults 'Bullet Train' o una de les últimes oportunitats per veure amb pantalla gran 'Jurassic World: Dominion' en versió catalana. Quatre anys després de la destrucció de l'illa Nublar, els dinosauresviuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d'una vegada per sempre, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història. Un film amb moltes picades d'ullet a la primera entrega de la saga 'Jurassic Park'.

Finalment, destacar tres opcions que trobarem a les plataformes. Netflix s'apunta a la comèdia d'acció i fantasia 'Turno de Dia' cinta on Jamie Foxx es converteix en caçadors de vampirs per aconsguir un sobresou i així oferir una bona vida a la seva filla petita.

 

Amazon estrena la sèrie basada en el film 'Ellas dan el golpe'. Aquí s'explicarà la història real d'un grup de dones dels anys 40 que somiaven en convertir-se en jugadores professionals de beisbol.

 

I més fets reals, els que ens porta Apple amb 'Después del huracán'. Aquí serem testimonis de l'impacte de l'huracà Katrina l'any 2005 i les seves seqüeles a l'hospital de Nou Orleans. On els treballadors d'un hospital local es van veure obligats a prendre decisions que els perseguiran eternament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar