Publicitat
Publicitat

Diumenge d'Havaneres a la Cala Montgó

Aquest diumenge tornen les Havaneres a la Cala Montgó, la segona cantada d'aquest estiu. El grup convidat és 'Terra Endins', una agrupació formada per quatre membres de Girona que inclouen en el seu repertori cançons tan conegudes com 'La Bella Lola', 'El meu avi' o 'Girona m'enamora'.

Joan Vilà Safont, Joan Vila Vila, Miquel Llorens i Alba Domènech son els quatre components del grup d'havaneres 'Terra Endins' que actuarà aquest diumenge a la Cala Montgó a les deu de la nit. La formació porta cantant des de fa més de 47 anys pel territori melodies tan famoses com 'La Bella Lola', 'El meu avi' o 'Girona m'enamora'. També cançons pròpies i nous descobriments. Aquesta, juntament amb la de La Platja, és una de les cites obligades de cada estiu a l'Escala. Aquesta té la característica principal que ha estat organitzada, des dels seus inicis pel mateix grup "Terra Endins". Joan Vila espera que la rebuda d'enguany sigui tant càlida com ho ha estat sempre. 

La temporada d'estiu ha recuperat amb ganes els concerts d'havaneres en directe. Després de la cantada a Cala Montgó, la pròxima cita serà el 20 d'agost al Camp dels Pilans amb els grups locals "Oreig de mar" i "Arrels escalenques" i ja finals d'aquest mes, ea la Llar del Jubilat, el dimecres 24 amb 'Les Anxovetes' i el 27 amb 'Arrels Escalenques'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar