Publicitat
Publicitat

Dani Sevillano es converteix en el segon entrenador de l'Empuriabrava B

Amb la desaparició del segon equip del FC l'Escala són molts els qui s'han animat a emprendre noves aventures a poblacions veïnes. No només s'han buscat la vida els jugadors, també l'entrenador. Dani Sevillano ha fitxat per l'Empuriabrava B de Tercera Catalana i actuarà com a segon entrenador.

El qui ha estat entrenador del segon equip durant els dos últims anys, Dani Sevillano, ha fitxat per l'Empuriabrava B de Tercera Catalana. Sevi serà el segon entrenador i ajudarà al primer tècnic Robert Fernández, que ha estat jugador del segon equip escalenc i autor de disset gols. Al no haver-hi equip, el mister ha optat per emprendre una nova aventura.

L'ex ja entrenador del segon equip ha opinat sobre la desaparició de l'equip.

Alguns jugadors del segon equip ja han fitxat per altres equips són David Maestre, que ha fitxat per l'Empuriabrava B; Yarret Baughman que és oficialment jugador del Bellcaire; Abdel Sarrouti que defensarà els colors de l'Estartit i altres que han fitxat pel Viladamat B.

Sevillano no s'ha desvinculat totalment de l'Escala. Continuarà entrenant al futbol base.

Doncs el tècnic combinarà el Nou Miramar i el municipal Iñaki Fernández "Búfalo". © 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar