Publicitat
Publicitat

Nova proposta pels amants del cinema

El cinèfil Jordi Rodríguez proposa un club de cinema quinzenal a l’Escala per debatre i compartir opinions sobre pel·lícules de tots els temps. Rodríguez pretén que sigui un espai horitzontal i participatiu obert a tothom.

Arriba una nova proposta pels amants del cinema a l’Escala. El cinèfil Jordi Rodríguez proposa un club de cinema quinzenal per apropar aquest setè art al públic. Els assistents al club es trobaran per debatre i compartir opinions sobre una pel·lícula proposada que s’haurà vist prèviament.

El club no tindrà límit d’edat i serà obert a tothom qui vulgui participar-hi.

Jordi Rodríguez va estudiar filosofia, però ha treballat gran part de la seva vida en el sector de la construcció. Aquest estiu s’ha establert a l’Escala buscant un canvi de vida i amb la intenció de compartir les seves passions artístiques a través de tallers i clubs participatius, concretament el cinema, que va descobrir de ben petit.

Rodríguez ha llançat la proposta del club de cinema, però encara està a l’espera de trobar un lloc físic on desenvolupar-la i de saber la demanda que tindrà. Amant també de la fotografia, la literatura i la pintura, el filòsof té previst oferir també un club de lectura, classes de fotografia de carrer, grups de debat filosòfic i un curs d’introducció al budisme zen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar