Publicitat
Publicitat

Els sèniors masculí i femení, amb dues baixes, coneixen el calendari de Segona

L'estrena del sènior masculí del Club Bàsquet a Segona Catalana serà a casa contra el Salt B. El tècnic Toni Espinosa conservarà tot el bloc de l'any passat i ha incorporat tres cares noves. I pel que fa al sènior femení debutarà contra el Vilablareix. L'entrenador Pau Esponellà tindrà les baixes definitiva d'Eva Guinart i la temporal de Neus Bermejo.

El sènior masculí del CB l'Escala debutarà a Segona Catalana a casa contra el Salt B dissabte 24 de setembre. I la tancarà el pròxim 20 de maig també a casa contra el Torroella. La lliga tindrà vint-i-quatre jornades i el grup comptarà amb tretze equips, quatre dels quals de la província de Barcelona que són Tordera, Vilatorta, Vic i Tona. 

Els de Toni Espinosa, que han pujat de categoria, disputaran dos derbis, un altempordanès contra el Vilafant i un de baixempordanès contra el Torroella. L'anada contra el Vilafant serà el 8 d'octubre a domicili i l'11 de febrer a casa i contra el Torroella, a domicili el 21 de gener i a casa el 20 de maig.

Litus Martini i Pol Darnés, provinents de l'Adepaf de Primera Catalana i Abu Krubally procedent del Bàsquet Girona de Segona són els tres fitxatges anunciats. S'han incorporat per tenir més rotacions.

L'equip durant l'estiu s'ha anat trobant cada dimecres per entrenar informalment al pavelló per no perdre el toc de pilota. Els entrenaments oficials començaran l'última setmana d'agost. 

Espinosa ens ha explicat que hi haurà partits amistosos. Els primers rivals confirmats són el Sant Gregori de Tercera Catalana i l'Adepaf de Figueres, de Primera.

I pel que fa al sènior femení doncs també començarà i tancarà la lliga a casa. Les de Pau Esponellà, que competiran un any més a Segona, trencaran el gel el 24 de setembre contra el Vilablareix i clouran el curs el 20 de maig contra el Cassanenc. El campionat serà de vint-i-sis jornades i el grup comptarà amb catorze equips, cinc de la província de Barcelona, que són Parets, Argentona, Granollers, Tona i Sant Celoni. Només hi haurà un derbi i serà baixempordanès contra el Palamós.

Informar també que Eva Guinart no seguirà i que Neus Bermejo estarà absent durant uns mesos. Això ha fet que el cos tècnic hagi d'incorporar a noves jugadores. Aida Cantenys, que la temporada passada va jugar amb el Vilafant a Segona Catalana; Sibil·la Leal, procedent del júnior preferent del GEIEG UniGirona; Maria Angelica "Marian" provinent de l'Argentina i Helena Llobet, amb passat al Cassanenc de Primera Catalana són els quatre fitxatges anunciats fins al moment.

Els entrenaments també començaran l'última setmana d'agost, un mes abans del tret de sortida de la competició. Per cert, els partits del sènior femení seran dissabte a les cinc i els del masculí a tres quarts de set.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar