Publicitat
Publicitat

El porter Nacho Ferretti vol fer-se un nom a l'Escala

L'argentí Nacho Ferretti serà el primer porter del FC l'Escala. El nou jugador sap que els anteriors porters, com ara Bustins, Ureña i Quinti, han deixat un llistó ben alt. Ferretti, però, intentarà donar al màxim a un equip que té ganes de trepitjar les primeres posicions de la taula. Isac Lucas continua un curs més.

Anunci 0s

Aquesta serà la primera temporada que el primer equip del FC l'Escala no comptarà amb un porter de renom. Àngel Bustins, Joan Ureña, Joan Bayona i Albert Quintanas han deixat empremta al Nou Miramar i ara és el torn dels joves. L'argentí Nacho Ferretti, amb passat al Llagostera B, vol continuar creixent com a professional.

Ferreti ve a ocupar el lloc de Quinti, que va ser el substitut de Joan Bayona, porter que va arribar al Nou Miramar el primer trimestre de 2021 arran de la lesió de Joan Ureña. Abans d'Ureña, Moha Chaoui.

Com es defineix el nou porter de l'Escala?

Ferreti tindrà com a company a Isac Lucas, que ha decidit quedar-se un any més.

Lucas veu més a prop la titularitat?

Els dos coincideixen que enguany, la Primera Catalana serà molt dura. També coincideixen en l'objectiu a assolir.

A banda d'Isac Lucas, altres porters joves que han defensat els colors de l'Escala han estat Èric Quesada, Moha Chaoui, Dani Muñoz i Alex Company.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar