Publicitat
Publicitat

Clara Peya se centra en allò que no han volgut que mirem

"Perifèria" ha estat el darrer àlbum que ha presentat Clara Peya al Festival Portalblau. La pianista de Palafrugell s'ha centrat en allò que no han volgut que mirem explicant que les diferències són vistes com una amenaça per a la societat. Aquesta ha estat la darrera proposta que s'ha desenvolupat a la Mar d'en Manassa.

Clara Peya ha presentat el seu onzè àlbum "Perifèria" que s'inspira en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. La pianista i electrònica, que ha estat la darrera a actuar a la Mar d'en Manassa, ha volgut posar la mirada en aquests no-llocs, en aquests espais buits, més ben dit buidats. I és que costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça.

"Perifèria" és la necessitat de dinamitar-ho tot per habitar a un espai sense límits. A través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica té com a objectiu donar visibilitat en aquest espai al qual s'ha arraconat, menystingut. 

El públic, que pràcticament va omplir totes les localitats, va gaudir d'un repertori de cançons íntimes, profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic. El baix elèctric, la bateria i l’electrònica completen cada cançó de forma crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tant intens com imprescindible.

Enguany, per la Mar d'en Manassa han passat Beth i Laura Andrés, Ramon Mirabeth, Gio Symphonia i Clara Peya.

El Festival Portalblau arriba al tram final i marxa cap a Empúries. Dimecres serà el torn de teatre i música al claustre; dijous ja al fòrum romà actuarà Texas presentant "Hi", divendres Stay Homas amb Here2Play, dissabte Els Catarres amb Diamants, diumenge El Pot Petit i dilluns tancarà el festival el violinista espanyol d'origen libanès i ascendència armènia Ara Malikian.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar