Publicitat
Publicitat

'Cruella' tanca el cicle de cinema a la fresca

Bona assistència de públic a la segona i última sessió de cinema a la fresca d'aquest estiu. S'ha projectat el film 'Cruella' a Plaça Víctor Català, l'escenari de les projeccions a partir d'ara en substitució de La Riba.

'Cruella',  la pel·lícula dirigida per Craig Gillespie i  Emma Stone com a protagonista,  ha tancat el cicle de cinema a la fresca d'aquest estiu  l'Escala.Es tracta de la tercera adaptació d'acció real de la franquícia de Disney dels 101 dàlmates.

Encaixa perfectament amb l'objectiu de les projeccions, amb pel·lícules aptes per tots els públics per poder veure en família, i en la majoria de casos on no conèixer l'idioma no és massa important, ja que es poden seguir perfectament.Enguany s'han fet dues projeccions a la fresca, 'Volando juntos', al mes de juliol, i ara Cruella, que va acostar més de 300 persones a Plaça Víctor català.Justament aquest 2022 s'ha fet un canvi d'escenari, ja que al principi les projeccions es feien a La Riba i s'interferia en excés amb els locals de La Plaja.El cinema no deixa d'estar present dins les activitats culturals a l'Escala, ben aviat amb la segona edició de cinema Péplum i tot seguit amb noves sessions de cinefòrum a l'Alfolí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar