Publicitat
Publicitat

Guanyadors del MedFoto 2022

El MedFoto proclama els guanyadors de la seva segona edició i inaugura l'exposició de les fotos finalistes. Un recull de 43 imatges omplen la sala d'exposicions del Club Nàutic l'Escala fins al pròxim 4 de setembre. 

MedFoto, el primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània, ha donat a conèixer els vencedors i vencedores de la seva segona edició. Un acte que també ha servit per inaugurar l'exposició del certamen, un recull de les 43 imatges finalistes que podran visitar-se fins al pròxim 4 de setembre a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala. L'entrega de premis es va celebrar al restaurant del club nàutic i es va retransmetre a través de la plataforma zoom, ja que en ser un concurs internacional, molts dels participants no podien assistir a l'Escala presencialment. Un any on s'ha augmentat tant amb qualitat com amb quantitat. El guanyador del MedFoto 2022 ha estat Xavier Martínez amb la fotografia titulada 'Jugando con las olas', inclosa a la categoria Vida Salvatge.

 

La foto de Martínez s'ha emportat el gran premi de 1.000 euros pel que fa a les altres categories premiades amb 300 euros els guanyadors han estat Jordi Benítez i la seva imatge Compartiendo piso, mentre que la vencedora entre les de Paisatge ha estat Rough sea 12 de Giovanni Allievi. Entre les candidates de Vida Salvatge, el reconeixement ha estat per a Capuchino de Javier Herranz i la dedicada a Esports i Oci, per a Finestra al mediterrani de Jake Abbott. Catxalot de Xavier Mas s'ha endut el premi de la categoria de Conservació i Canvi Climàtic. Un matí d'hivern de Jake Abbott, s'ha endut el guardó de la categoria Oficis del Mar i Serp d'escuma, de Rosa Maria Vilella, el de la divisió Amb Mòbil.

 

Durant l'acte s'han donat a conèixer també els vencedors de les categories especials L'Escala i Costa Brava, que han estat Reparando la barca d'Antonio Garballo i Temporal de Pedro López. Els dos autors s'enduran un premi en metàl·lic de 200 euros cadascun. Una categoria que ha rebut tot el suport de l'Ajuntament de l'Escala, que enguany fa un pas més dins el concurs.

El premi per Votació Popular via xarxes socials ha estat per a Imprisioned de Maja Prgomet, que aconseguia reunir 255 Likes. L'organització ja està treballant amb la pròxima edició on s'espera consolidar el projecte. 

 

En aquesta edició, el certamen compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala, Ports de la Generalitat, el càmping La Ballena Alegre, Festival Portalblau i Improcat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar