Publicitat
Publicitat

La Principal de l'Escala als jardíns del CER

La cobla la Principal de l'Escala ha actuat al jardí del CER aquest cap de setmana. En el repertori s'han incorporat peçes de Lluís Albert, Anna Abat i Pitu Chamorro, entre d'altres compositors de sardanes. L'agrupació es mostra satisfeta respecte aquesta temporada d'estiu.

Aquest cap de setmana la cobla sardanista la Principal de l'Escala ha fet un concert al jardí del pati del CER. El resultat ha estat satisfactori, tal i com apunten els membres de l'agrupació. La motivació d'aquesta audició ha estat per mostrar agraïment a la junta del CER, qui cedeix un espai a la cobla pels assajos. La Principal ha emplenat el pati del Centre Cultural Xavier Vilanova amb peces de Lluís Albert, Anna Abat, Pitu Chamoro, Carles Santiago, Joan Druguet Sallent i Joan Calders.

La cobla de sardanes que porta el nom de l'Escala es mostra molt contenta amb la temporada d'aquest any i dels concerts duts a terme fins a la data d'avui.

Després de la pandèmia han pogut revifar la programació de concerts i no els falta motivació per continuar el seu projecte musical. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar