Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l'Escala celebrarà la diada del soci que culminarà amb el sopar

El Club Nàutic l'Escala recupera el sopar tradicional amb motiu de la Diada del Soci. Feia dos anys que els socis no es podien reunir per culpa de la pandèmia que no permetia que un gran nombre de persones es trobessin. La jornada començarà al matí gaudint de les activitats nàutiques com ara el caiac i moto d'aigua.

La Diada del Soci del Club Nàutic l'Escala se celebra aquest dissabte. Els motors es començaran a escalfar de bon matí i és que els socis i sòcies del club, de deu del matí a dues del migdia, podran gaudir de les activitats nàutiques gratuïtament. Podran navegar amb vela lleugera, creuer, rem de mar, caiac, stand up paddle i moto aquàtica pel Mar d'Empúries. Els socis podran convidar fins a quatre persones.

I el que torna després de la pandèmia és el sopar, que no s'ha pogut fer els dos últims anys. Les places són limitades a dues-centes cinquanta persones. Els socis que formalitzin la seva inscripció gaudiran de l'àpat, que començarà a les nou del vespre, i també d'un concert amb el DJ Sons de Josep Palma. Durant la vetllada també s'entregaran els pins de plata als socis que aquest 2022 celebren vint-i-cinc anys de pertinença al club. 

I avui a les sis de la tarda se sabran els guanyadors de l'Expo MedFoto d'aquesta segona edició. Es tracta d'una exposició fotogràfica que té com a protagonistes el mar i les persones i que està ubicada a la sala de juntes del club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar