Publicitat
Publicitat

Assassins i samurais a la pantalla

Arriba a les sales de cinema 'Bullet Train' l'últim film de Brad Pitt, ho fa acompanyat de la cinta familiar 'Un héroe samaurái: La leyenda de Hank'. Torroella inicia la seva etapa estival amb cinema cada dia i les plataformes no tanquen per vacances.

Les vacances d'agost de moment no tenen efectes a les sales de cinema i tampoc a les plataformes, tot el contrari, hi ha opcions per triar i remenar. Pel que fa a les sales s'omplen d'assassins i samurais, una de les destacades serà 'Bullet Train' la nova cinta d'acció protagonitzada per Sandra Bullock i Brad Pitt. Un thriller amb molt de trets, sang i morts, però també amb un punt de bogeria que poder no convenç els amants del cinema més pur d'acció. Una aventura que transcorre dins el tren bala que uneix les ciutats japoneses de Tòquio i Kimura. Un assassí a sou amb una mica de mala sort, està decidit a portar a terme el seu últim encàrrec de forma pacífica. Però el destí com sempre té altres plans. I és que l'home es trobarà amb cinc assassins més que descobriran que les seves missions no són alienes entre si. 

A menys dosis de violència, però amb unes quantes garrotades, s'estrena per tota la família 'Un héroe samurái: la leyenda de Hank' dels mateixos animadors que van portar 'El rey león', 'Stuart Little' o 'Kung Fu Panda'. Tots han treballat de valent per presentar a Hank, un gos encantador que només somia en convertir-se en samurai. Una cinta que els cinèfils de més edat podran comparar amb 'Sillas de montar calientes' comèdia de 1974 de Mel Brooks que parodiava els westerns de l'època.

 

Torroella inicia la seva campanya, cinèfila d'estiu, és a dir, programa opcions cada dia de dilluns a divendres projectant pel·lícules de principi de temporada i el divendres i cap de setmana amb l'opció d'estrena. Aquesta setmana estrena 'Cinco Lobitos' la guanyadora absoluta al passat Festival de Màlaga on va obtenir 4 premis, inclòs el de millor pel·lícula i guió. Una cinta intima que exposa les dificultats de ser mare, ho fa a través d'una noia que acaba de tenir un fill i no sap com cuidar-lo. Per això visita la seva mare per tal que l'ajudi. Amaia no sap que encara que ara sigui mare, no deixarà mai de ser filla.

I les plataformes arriben aquesta setmana amb quatre propostes de pes. Netflix estrena l'esperada adaptació de 'Sandman' la complexa història sobre el rei dels somnis basada en l'obra gràfica de Neil Gaiman. Un viatge fascinant que arranca quan Morfeu, el rei dels somnis és capturar per error quan volien capturar a la seva germana Mort. Tot i l'error, el mantenen tancat més de 70 anys i el món oníric sense el rei entra en desordre i és fatal per a la humanitat.

 

Amazon ens farà reviure el rescat de l'equip de futbol que va quedar atrapat a la cova de Tham Luang durant una forta tempesta. Una missió de rescat de màxima dificultat que es va allargar del 23 de juny al 10 de juliol. Els actors Colin Farrel, Viggo Mortensen i Joel Edgerton entre molts altres seran els encarregats de donar vida a l'equip de rescat del film 'Trece Vidas'.

 

Disney per la seva part celebre aquest divendres els 35 anys de l'estrena de 'Depredador' amb l'estrena de l'últim film dedicat a la franquícia. Estrena 'Predator:La Presa', sembla que aquí s'explicarà l'origen d'aquests extraterrestres i el seu contacte amb la terra. Ho farà amb un enfrontament cara a cara entre una dona índia que caça per viure i un dels aliens que viu per caçar. 

 

 Apple per la seva part s'apunta al cinema familiar amb la cinta d'animació 'Luck' on serem testimonis de la mala sort de Sam, una noia que decideix viatjar fins a la Terra de la Sort per recuperar una moneda de la bona sort. El que passa que la jove modificarà una mica l'equilibri d'aquest món màgic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar