Publicitat
Publicitat

La crisi del gel també afecta a l'Escala

La crisi del subministrament de gel també està afectant als bars de l'Escala. Locals com el Llop de Mar han hagut d'adaptar-se perquè en aquests moments el gel picat és molt difícil de trobar. Justament per aquest motiu, l'establiment ha adquirit una màquina que tritura el gel tradicional.

La baixada de producció de glaçons arran de l'augment dels costos de l'electricitat, carburant i plàstic ha tingut gran impacte en el sector de l'hosteleria. La inflació ha obligat a paralitzar la producció de gel i les conseqüències ja han arribat també a l'Escala. El Llop de Mar és un dels locals del municipi que s'ha vist afectat.

Altres com l'Eo no s'ha vist afectat, igual que la Llotja. Els seus proveïdors no els han fallat.

El preu del gel, sembla que no ha apujat. 

Mas també ens explicava que molts locals s'han posat en contacte amb la Llotja, que té molt d'stoc de gel, per comprar-ne. La resposta ha estat negativa perquè el gel que tenen no es pot consumir ja que hi conté sal. 

Altres locals com la Peixeteria Xifra o la gelateria Zucchero se'l produeixen ells mateixos, motiu pel qual no han notat les conseqüències que pateixen altres establiments. I pel que fa a supermercats han limitat temporalment la venda del producte amb una compra màxima de cinc bosses per usuari. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar