Publicitat
Publicitat

Èxit del 'Maribel amb Xancletes' a la platja de Riells

"Maribel amb Xancletes" consolida el seu èxit a la Platja de Riells. Els assistents van gaudir de les cançons saltant a la sorra a ritme d'aquesta Orquestra que versiona els hits més destacats de la dècada dels vuitanta. També inclou temes més actuals per fer ballar al públic més jove.

Disbauxa, gresca i bon ambient al "Maribel amb Xancletes" que ha ofert l'Orquestra Maribel a la Platja de Riells. De fet, els assistents no eren a la grada sinó a la mateixa sorra de la platja, alguns d'ells descalços, amb banyador i roba còmode. La banda de Sarrià de Ter va fer embogir a famílies senceres, joves i també turistes amb un repertori fresc que va repassar les cançons més ballades de la dècada dels 80 barrejat amb temes més actuals.

Aquest ha estat un dels esdeveniments més esperats de l'any per als seguidors d'aquest grup de versions molt conegut a les comarques gironines. De fet, actua a moltes festes majors, però no amb aquest format. És un grup que transmet bon rotllo i és fàcil que la gent s'entregui amb les cançons que canten.

No és la primera vegada que l'Orquestra Maribel actua amb aquest format a la platja de Riells. També van fer-ho el 2019. Tres anys després i amb la pandèmia pràcticament superada, els concerts tornen a ser el que eren. 

L'Orquestra tornarà a l'Empordà el pròxim diumenge 14 d'agost, però en aquesta ocasió actuarà a Roses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar