Publicitat
Publicitat

Victòria de l'Olot per la mínima a l'Escala (0-1)

El primer equip del FC l'Escala disputa el segon partit amistós contra l'Olot. Els d'Arnau Sala perden per la mínima contra els olotins, que van imposar-se gràcies al gol de Jordi Xumetra. Els escalencs van oferir molt bona imatge, sobretot en el vessant més defensiu.

El solitari gol de Jordi Xumetra a les acaballes de la primera part és suficient perquè l'Olot s'emporti la victòria del camp de l'Escala. La bala de l'Estartit, el mateix jugador que va fer la diana des del mig del contra l'Almeria quan defensava els colors de l'Elx, va superar el porter local Isac Lucas.

Els escalencs van tenir poques arribades a l'àrea rival. A destacar tres xuts. El d'Egdar des de l'interior de l'àrea que acaba aturant el porter, el cacau amb el peu esquerre de Galder i el míssil d'Ignacio que finalment no acaba entre els tres pals. Els locals van estar bé en defensa i el porter Isac Lucas va aturar un cop de cap d'Ot, una falta de Xumetra i la rematada del dorsal 9. La vaselina de Forés no va anar cap a dins.

L'Escala ha tancat la primera setmana amb dos entrenaments i mig i els dos partits amistosos contra el Barça B (0-4) i Olot (0-1), exequip d'Arnau Sala.

Els entrenaments i els amistosos s'aturen fins al pròxim 16 d'agost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar