Publicitat
Publicitat

Últimes estrenes de juliol

El juliol s'acomiada amb drama i animació a la pantalla gran. Torroella aposta per fet històric i les plataformes s'apunten a la comèdia romàntica, les intrigues i els fets paranormals.

El mes de juliol tanca portes amb propostes per a tots els públics a les sales de cinema i també a les plataformes. Una de les que més pot cridar l'atenció aquest cap de setmana és 'Los perdonados' drama amb el Marroc de paisatges central protagonitzat per Jessica Chastain  i Ralph Fiennes . Acompanyats pels no menys coneguts Matt Smith i Chritopher Abbott. A la vora del divorci, una parella adinerada, van a una festa de cap de setmana al Marroc i per accident maten a un jove que venia fòssils en la carretera. Fiquen el cos en el seu cotxe com si res i arriben a la festa amb l'esperança que els seus amics els ajudin. La solució no serà la que ells esperaven. 

 

Per un públic familiar s'estrena l'espanyola 'Héroes de barrio' on una petita mentida serà l'argument central i és que quin pare no ha intentat algun cop fer-se l'important davant els seus fills. Doncs això li passa a Luís un bon home que ha fet creurea la seva filla, una amant del futbol i del Betis, que és un molt bon amic de Joaquin. Ara la nena li demana un gran favor tot aprofitant la seva amistat amb el jugador futbol, un favor que ell intentarà complir, però que li resultarà molt i molt complicat, perquè l'home no ha intercanviat mai ni una sola paraula amb el seu suposat millor amic Joaquin.

I per un públic una mica més petit s'estrena la cinta d'animació 'DC Liga de supermascotas' on serem testimonis de les aventures de Krypto la mascota de Superman. Un gos amb superpoders que farà tot el possible per ajudar a l'heroi quant aquest és segrestat juntament amb la resta de personatges de la Lliga de la Justícia. Krypto haurà de buscar un nou equip a l'altura de les circumstàncies, els nous companys seran una banda d'animals del carrer que hauran d'aprendre a dominar els seus nous poder i convertir-se en superherois. 

 

Torroella porta aquest divendres, dissabte, diumenge i dilluns 'El arma del engaño' un drama ambientat en la Segona Guerra Mundial i basat en un fet real. Una operació coneguda com a 'Carn Picada' una estratègia bèl·lica que va canviar el transcurs de la història i que va salvar moltes vides gràcies a un engany que va despista els nazis. El film explica com es va gestar aquest engany. 

I donem una ullada a les plataformes on Netflix s'endolceix amb dues propostes molt diferents. Per un costat arriba la sèrie còmica 'Desparejado' on l'actor Neil Patrick Harris haurà de superar la separació amb la seva parella i tornar al mercat dels solters.

 

I també a Netflix hi trobarem 'Corazones malheridos', on dos joves molt diferents, una futura cantant i un soldat amb un passat turbulent decideixen casar-se per conveniència, bàsicament per les prestacions militars. Quan una tragèdia irromp al mig d'aquesta parella, la seva falsa relació es convertirà en alguna cosa més especial.

 

Apple puja d'intensitat amb el thriller 'Apariencias' minisèrie on haurem de respondre que li va passar exactament a la protagonista. Una jove adinerada de San Francisco, que pateix un traumatisme després d'un intent de suïcidi. Però per quin motiu voldria suïcidar una dona que aparentment ho té tot?

 

I qui si que pujarà els preus és Amazon Prime Video, a partir del setembre la seva quota passarà dels 3,99 als 4,99 al mes. Abans això no passi  es podrà veure 'Paper Girls' minisèrie basada en un còmic estrenat un any abans que la mítica Stranger Things, però que la seva adaptació no ha vist la llum fins ara. Motiu pel qual molts pensaran que és una còpia de la sèrie de Netflix, ja que té moltes similituds. Aquí quatre noies seran atrapades en mig d'una guerra de viatgers en el temps i transportades al futur. Un lloc on s'enfrontaran a elles mateixes d'adultes i on hauran d'acceptar que les seves vides no són com elles havien imaginat. Les noies perseguides per un grup militar, hauran de trobar la manera de tornar a la seva època abans no sigui massa tard.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar