L'Escala enceta pretemporada contra el Barça Atlètic de Rafa Márquez (0-4)

El FC l'Escala perd el primer partit amistós contra el Barça Atlètic per 0 a 4. Aquest és l'enfrontament tradicional amb el que sempre obre la pretemporada el primer equip anxover, enguany liderat per Arnau Sala. Els escalencs no van apropar-se massa a l'àrea rival i quan ho van fer, el gol no va pujar al marcador.

Tret de sortida als partits de pretemporada pel FC l'Escala. El primer rival ha estat d'alçada, el Barça Atlètic de Rafa Márquez. El resultat final ha estat de 0 a 4. Dos gols a la primera part i els dos restants a la represa.

Abans dels gols visitants, el local Henry Gilham marca, però l'àrbitre impedeix que la diana puji al marcador perquè segons ell la pilota no ha entrat. El defensa Arnau Casas, d'esparó, va allunyar l'esfèric que va caure a peus de Maha Konte, que finalment no va poder trencar l'empat a 0 inicial.

El primer gol va ser al minut 37. El porter local Nacho Ferreti va haver de sortir de l'àrea per arribar a la pilota. El primer a arribar va ser Juanda que va assistir cap a Saïdou Bah que sense porter obria la llauna. No van arribar-hi ni Zou Moustakim ni Quimo. Marçal i Maha Konteh reclamaven un fora de joc.

I abans del descans, arribava el 0 a 2, obra novament de Bah, Abde, un dels nous fitxatges, no va poder tocar la pilota per enviar-la lluny de l'àrea. Bah, atent, era on havia d'estar.

I en els segons quaranta-cinc minuts, Txus Alba posava el 0 a 3 i tancava la llauna Roberto Fernández.

A la represa vam veure jugadors que estan en proves com són Bruno Muller, Marc Marí, Ossama, Karim i Galder. El partit va ser seguit per molts espectadors, molts dels quals eren turistes. També, a banda dels inscrits al campus de futbol i els directius locals i visitants, membres de la federació com el vicepresident primer Jordi Bonet i els delegats Josep Baus i Manuel Nuñez. També van acostar-se al Nou Miramar l'exentrenador Sepu i els exjugadors Jam Baldeh, Pepe Soler i Alex Alaminos.

El pròxim partit de pretemporada pel FC l'Escala serà aquest dissabte a les vuit del vespre contra l'Olot.