Publicitat
Publicitat

Visita del casal esportiu a l'Ajuntament

El casal esportiu de l'Escala ha fet una visita a l'Ajuntament per conèixer el funcionament interior del consistori. Amb una gimcana pel nucli, han fet un llistat d'aspectes a canviar en el municipi i, després, han tingut l'oportunitat d'entrevistar l'alcalde Josep Bofill i el regidor d'esports, Boran Minic a la sala de plens.

Durant l'estiu, molts nens i nenes passen els dies als casals municipals fent activitats de lleure i esportives. Aquest és el cas del casal esportiu municipal de l'Escala. Fútbol, jocs aquàtics, bàsquet, atletisme...  Activitats que es combinen amb altres més lúdiques i educatives com excursions, visites i gimcanes. Aquesta setmana, el casal esportiu ha preparat un recorregut pel nucli antic en què els nens i nenes han pogut descobrir l'interior del poble i, per ells mateixos, detecar quins aspectes poden millorar la convivència i funcionament de l'Escala. 

Després de la gimcana, el casal s'ha reunit amb l'alcalde, Josep Bofill i el regidor d'esports, Boran Minic, a la sala de plens del consistori. Els més petits han pogut entrevistar a les autoritats sobre el funcionament de l'Ajuntament, el seu càrrec i els dubtes que tenien sobre el municipi o la política. Tant per la direcció del casal com per l'equip de l'Ajuntament, aquesta trobada ha servit per apropar els nens i nenes a l'administració, les accions i gestions locals. L'activitat programada tenia la finalitat de sensibilitzar els nens i nenes l'entorn en el que viuen, promoure actituds cíviques i la convivència entre els habitants de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar