Publicitat
Publicitat

El Barça B de Rafa Márquez juga avui dijous a l'Escala

L'exfutbolista Rafa Márquez serà avui al Nou Miramar dirigint el Barça B, que és el primer rival de pretemporada pel FC l'Escala. És el partit tradicional que es disputa per aquesta època de l'any que serveix a ambdós equips agafar rodatge per l'inici de curs. 

El FC l'Escala disputa avui dijous a dos quarts de vuit el primer partit de la pretemporada contra el Barça B de Rafa Márquez, l'exfutbolista mexicà que va jugar amb el primer equip del 2003 al 2010 i que va guanyar dues Champions, quatre lligues i una Copa del Rei.

Márquez, que s'ha convertit en el substitut de Sergi Barjuan, va debutar amb victòria en el seu debut contra la Jonquera per 1 a 8. Compta amb un equip molt jove i és que un total de catorze jugadors van jugar el curs passat amb el juvenil A. 

Al davant, hi tindran al FC l'Escala que s'estrena avui davant dels aficionats amb nou tècnic, amb Arnau Sala. Serà el moment de veure els primers fixatges en acció, alguns amb experiència a Tercera Divisió com Nil Congost, Quimo i Pol Bastidas. A la plantilla escalenca hi ha moltes cares noves. En el primer entrenament hi havia una trentena de jugadors.

Pel que fa a les entrades es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de l’Escala, al Bar del Camp de Futbol i al Restaurant La Clota. I avui a partir de les sis de la tarda s'obriran les taquilles del club. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar