Publicitat
Publicitat

Gatzara, una línia cosmètica solidària

Oncolliga ha presentat aquesta setmana a l'Escala la nova línia de productes cosmètics naturals i solidaris, 'Gatzara'. L'objectiu d'aquesta campanya és aconseguir recursos per millorar i contribuir en la investigació oncològica.

Aquesta setmana s'ha presentat el nou projecte de la Fundació Oncolliga de Girona, 'Gatzara', una línia de productes cosmètics naturals i solidaris. L'objectiu és aconseguir recursos per contribuir a la investigació oncològica i finançar programes que millorin la qualitat de vida dels malalts de càncer. 

La delegació de l'Escala ha organitzat una demostració dels productes per promoure la marca, però, també, promoure els hàbits de vida saludables que comencen per tenir una higiène cosmètica de qualitat. Els valors de Gatzara són els d'unir la cura conscient i saludable de la pell amb la lluita contra el càncer. 

Gaztara és una empresa socialment responsable que ha treballat en crear uns productes alternatius i revolucionar la manera de cuidar-nos. En la demostració s'han explicat els components dels productes, les seves qualitats i maneres d'usar-los sobre la pell i en quins moments del dia són més efectius. La prova dels productes, a càrrec de Nuri Izquierdo, professional de la pell d'Ocolliga, ha reunit a una quinzena de dones a la Sala Polivalent, les quals han progut tastar la nova línia 'Gatzara'.

Les delegacions treballen de forma unida per fer arribar aquest projecte social més enllà de la cosmètica, assolint un valor afegint tant en les causes contra el càncer, com en les cures diàries. Els productes es poden trobar a la botiga on-line www.gatzaracosmetics.com o contactant a la delegada d'Oncolliga a l'Escala, Verónica Martín. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar