Publicitat
Publicitat

Salvador Simón ascendeix a la categoria més alta de l'arbitratge internacional

Al món hi ha dues-centes cinquanta titulacions Blue Badge, la que és considerada la categoria més alta de l'arbitratge internacional de tennis taula. A Espanya n'hi havia tres i ara en seran quatre després que l'àrbitre escalenc Salvador Simón hagi superat les proves. Simon ha passat del White al Blue Bagde.

L'àrbitre escalenc de tennis taula Salvador Simón ha ascendit a la categoria de Blue Badge, la categoria més alta de l'arbitratge internacional al WTT Youth Contender de Berlín. Simón ha assolit completar tots els requisits necessaris per pujar de categoria. Ha passat del White al Blue Badge.

Aquest procés ha durat més de tres anys per culpa de la crisi sanitària, la qual va aturar l'activitat internacional. L'any 2019 va aprovar l'examen.

Amb aquesta titulació, Simón podrà arbitrar campionats del món, campionats d'Europa absoluts i també als Jocs Olímpics, tot i que serà complicat.

De Blue Bagde al món n'hi ha uns dos-cents cinquanta, quatre d'ells a la península Ibèrica. A Catalunya n'hi ha tres: Jaume Colldeforn, Carlos Zapata i ara Salvador Simón. I el quart és Fernando Teo, que resideix al País Basc.

Recordem que Simón va debutar com a àrbitre el 1987 i ja el 2001 va aconseguir el títol internacional a Sevilla. En tenir aquesta distinció l'ha portat a molts indrets del món com ara el Perú, França, Corea del Sud, Portugal i Itàlia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar