El regatista Marc Verdaguer a França i l'atleta Estel Pons a València

Marc Verdaguer és a França al campionat europeu de la classe Moth Internacional de vela amb una embarcació que li va arribar a finals de juny. El regatista del Club Nàutic l'Escala ja ha completat fins a tres regates. I pel que fa a l'atleta Estel Pons doncs ha quedat onzena al campionat d'Espanya de llançament de pes.

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, continua competint a l'europeu de la classe Moth Internacional que s'està disputant a Quiberon, França. El primer dia va ser ahir dilluns i va completar tres regates amb vents forts que fregaven pràcticament els 30 nusos. Verdaguer va tenir una quarantena de bolcades en la competició inaugural que va reunir fins a noranta-quatre embarcacions juntes. A les tres regates disputades, el regatista va aconseguir fer un 66, 64 i 58. A la general ocupa la posició 65. Per ell el més important és anar aprenent el funcionament de l'embarcació i no patir cap trencadissa important. FINALMENT: Verdaguer ha acabat a la posició 66 de 94.

I l'atleta Estel Pons ha acabat onzena al campionat d'Espanya de llançament de pes, competició que ha servit per posar punt final al primer any com a atleta, un curs que ha compaginat dos esports, l'atletisme i el futbol. Ha estat en els campionats d'Espanya de clubs que han tingut com a escenaris Madrid, Valladolid i Montsó; campiona de Catalunya sub-20 d'aire lliure a Lleida, segona en pista coberta i ha competit per primera vegada al campionat d'Espanya a Torrent (València), on ha quedat onzena. La seva marca 11,16. Pons explica a les xarxes socials que ha tingut una temporada irregular i ha donat les gràcies al seu entrenador David Fajula per tranquil·litzar-la a les competicions.