Publicitat
Publicitat

Xicots, assassins, modistes i vampirs a la pantalla gran

Les sales s'omple de novetats la penúltima setmana de juliol, amb opcions per a tots els públics. Torroella arriba amb la comèdia de l'estiu 'Padre no hay más que uno 3' i les plataformes tornen amb noves temporades com la de l'esperada 'Ciclos' o el film d'espies i acció 'El agente invisible'.

Com tots els divendres les cartelleres s'omplen de novetats, i aquesta setmana s'estrenen moltes propostes amb la particularitat que hi trobarem comèdies, terror, acció, animació i drames... una mica de tot. Una de les més destacades o promocionades és 'Un novio para mi mujer', remake espanyol d'una cinta argentina del mateix nom de 2008 de gran èxit i amb versions a tot el món. Ara Belén Cuesta, Diego Martín i Hugo Silva són els encarregats de donar vida al trio protagonista, on Diego vol separar-se de Lucía, però no sap com dir-li. Per això recorre al Corb Flores, un reconegut seductor per tal que enamori a la seva dona i sigui ella la que acabi amb el matrimoni. Però Flores donarà vida a Lucía, qui recuperarà l'alegria i serà aquí quan Diego tindrà molts dubtes... i si ha llençat als braços d'un altre home a l'amor de la seva vida?

No deixem el cinema de proximitat perquè també hi trobem 'Hollyblood' comèdia de terror per un públic juvenil i on un nou familiar de la saga Casas demana pas. I es que el germà del premiat i reconegut actor Mario Casas, Oscars Casas és el protagonista. Una jove promesa que ja hem vist altres cops sobretot amb sèries com 'Hanna' o 'Aguila Roja'. Aquí serà Javi, un jove amb una vida normal. Tan normal que no té res especial per interessar a Sara, la noia dels seus somnis. Ella només té ulls per la saga literària de vampirs que està llegint. Un desafortunat succés, li farà creure que Javi és un vampir i ell aprofitarà la confusió per enamorar-la. Però a l'escola realment estan passant coses una mica estranyes. 

 

Qui també torna amb un paper d'acció és Liam Neeson, ho fa amb 'La memoria de un asesino' remake d'una cinta holandesa del mateix nom. L'expert director Martin Campbell, conegut per 'La masacara del Zorro' o algunes de les cintes de l'agent 007 arriba per presentar-nos a Alex un assassí a sou convertit en objectiu després de negar-se a completar un treball. Alex està fet per lluitar i matar, però la seva memòria comença a fallar. 

 

Setmana que també trobem a la sala terror amb 'Men' cinta britànica on una dona després de patir una tragèdia personal es retira en una casa rural per curar-se. Però alguna cosa o algú sembla estar espiant-la.

 

I el toc de drama el posarà 'Alta Costura' cinta francesa on Esther està al final de la seva carrera com a cap de modistes al taller de Dior. Un dia, una joveneta li roba la bossa al metro. Ràpidament, la noia s'adona que ha robat algú important, per això torna els dibuixos a Esther. I aquesta en comptes de cridar a la policia, decideixes apadrinar a la noia i convertir-la en una estrella de l'agulla i el fil.

El cinema montgrí de Torroella estrena aquesta setmana 'Padre no hay más que uno 3', tercera entrega d'aquesta comèdia dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. Per aquesta nova entrega ens acostem a Nadal i la família nombrosa de Javier no deixar de posar-se en embolics. Els nens han trencat una figura de col·leccionista, la filla gran ha trencat amb el seu xicot, el sogre ha anat a viure amb ells després de separar-se i la filla amb més salero del clan li han tret el paper de Verge Maria per fer de pastoreta, un fet que el seu pare no està disposat a assumir.

 

I pel que fa a les plataformes, setmana de molts retorns un d'ells el de la tercera temporada de 'Ciclos' a Appel Tv. Sèrie on es toca el tema de no poder tenir fills, la relació de parella i l'adopció amb humor però molt de tacte. Ara els protagonistes descobriran que l'adopció no és tan fàcil com ells imaginaven. 

Per aquells que busquin acció Netflix estrena 'El agente invisible' el més nou dels germans Russo. Cinta amb Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas i Regé-Jean Page entre les cares més conegudes. Un agent de la CIA, Sierra Seis, surt de presó i es converteix en l'objectiu número 1 de tots els assassins a sou, preu que li ha posat el seu excompany Hansen. Sierra Seis comptarà amb l'ajuda de l'agent Miranda, una dona 4x4.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar