Publicitat
Publicitat

Varietat d'activitats al Portalblau pel cap de setmana

Teatre al Camp de les Aromes, converses literàries, technorumba i circ a la Riba. Aquestes son les activitats que es posen en marxa aquest cap de setmana dins el Festival Portalblau. En ple auge d'estiu, els llocs més emblemàtics de l'Escala, s'emplenen de propostes culturals. 

Teatre, converses literàries, música i circ emplenen la programació del Festival Portalblau d'aquest cap de setmana. Després d'estrenar l'edició d'estiu, les propostes culturals, activitats i esdeveniments arriben a l'Escala per ocupar els escenaris més especials. 

El divendres 22 es presenta al Camp de les Aromes, 'Licaó. Apologia del desig' del dramaturg grec Dimitris Dimitriadis, dirigida per Albert Arribas i interpretada per Sergi Torrecilla. L'obra reflexiona sobre el desig i com aquest pot transformar el nostre pensament ètic i poètic.

Engegant el cap de setmana, dissabte 23, Mahi Binebine, novelista marroquí, i Manuel Forcano, poeta traductor de les seves obres, estableixen una conversa entorn l'imaginari literari de l'escriptor. Els llibres de Binebine reflecteixen els problemes i adversitats socials com l'islamisme violent, la discriminació de dones o la repressió polític que afecten a la riba sude de la Mediterrània. L'activitat tindrà lloc a l'Alfolí de la Sal a les 19:30h.

El dissabte culminarà, tot seguit, amb la presentació del seu primer disc, 'Vivir más', del conjunt musical Habla de mi en Presente a les 21:30h a la Riba. La formació tocarà davant del cargol a ritme de technorumba, un estil original, dinàmic que no deixarà indiferent a ningú. L'activitat és gratuïta i oberta al públic. 

Acabant la setmana, el diumenge 24 la Riba torna a ser l'escenari principal amb l'espectacle 'Espera'. La Companyia de circ ''Eia'' proposa un show interactiu que convida al públic a viure de prop les acrobàcies, convertint el circ en una experiència col·lectiva i un lloc de trobada. Aquest espectacle també és gratuït.

Portalblau, tot i haver superat els dos anys de restriccions, convida a gaudir de la cultura i del patrimoni natural de l'Escala i celebra que per fi es puguin recuperar els actes culturals al carrer, oberts a tothom.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar