Publicitat
Publicitat

Batuskala al carrer, Saxo i cinema al Clos del Pastor

Les percussions i vents de la Batuskala tornen a donar ritme els carrers més cèntrics de l'Escala. L'Associació reprén amb molt entusiasme els instruments i la música al carrer. Al Clos del Llop, Dani Hernández va presentar el projecte 'Torna-la a tocar, Sax', una interpretació de les bandes sonores de pel·lícules clàssiques amb el saxo com l'instrument protagonista. 

L'agenda cultural d'estiu de l'Escala aposta per la germanor i la música. Aquest dimarts, el vespre es va animar amb la rua de la Batuskala i va culminar amb un concert de saxo en directe acompanyat de cinema al Clos del Pastor. 

L'Associació Batuskala reprèn amb molt entusiasme les cercaviles musicals després de dos anys amb actuacions reduïdes per la pandèmia. Les percussions i vents dels batucaires han omplert els carrers de música i ritme, cridant l'atenció dels locals i turistes, els quals es van unir a la rua pel nucli antic de l'Escala. El recorregut va començar a la Plaça del III Centenari, passant per el Carrer del Mar, la Plaça Pekín, la Platja fins a la Plaça Víctor Català.

En els darrers vuit anys, la Batuskala s'ha constituït com a formació estable, fent nombroses actuacions sobretot en els mesos d'estiu, però també en les festes de carnaval. Fins ara, s'han hagut d'atendre a les restriccions higièniques per la covid-19, assajant i esperant poder tornar a actuar en plena normalitat. Els batucaires, tanmateix, no perden l'ànim i tenen voluntat de créixer, ampliar el repertori i animar a més gent a formar part de la banda. 

El vespre va culminar amb la presentació del projecte 'Torna-la a tocar, Sax' de Dani Hernández al Clos del Pastor. El músic i cinèfil proposa un concert de saxo en directe de les bandes sonores de pel·lícules clàssiques en un format de joc interactiu amb el públic. La combinació de la projecció dels films de fons  i la melodia del saxo en un lloc emblemàtic com el pati de l'escriptora Víctor Català, va resultar ser un èxit total, arrodonint un altre nit musical a l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar