Publicitat
Publicitat

El repte més sorprenent del regatista Marc Verdaguer

Fa pràcticament vint dies que el regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, li ha arribat l'embarcació amb la qual haurà de competir a l'europeu d'aquest cap de setmana a França. El vaixell li havia d'haver arribat al març. Aquests dies ha estat entrenant de valent perquè l'embarcació és diferent de la que tenia fins ara.

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, serà aquest cap de setmana a l'europeu de la classe Moth Internacional que es farà a França concretament a Quiberon. Organitzada pel YC Karnac és una competició que comptarà amb els millors de la vela.

L'embarcació li va arribar a finals de juny quan li havia d'haver arribat al març. Verdaguer ha tingut verdaderament poc temps per preparar la competició. El vaixell és bastant diferent del que tenia fins ara. És més ràpid, més potent i requereix més tècnica. 

El nou company de Verdaguer no arriba als quatre metres i té un pes d'aproximadament trenta quilos. Aquests dies molts entrenaments al Mar d'Empúries per conèixer-se. I com passa sempre, els darrers dies floreixen els nervis. 

Verdaguer va participar en el mundial de la classe Moth a Itàlia el passat setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar