Publicitat
Publicitat

Arnau Sala, engrescat amb el FC l'Escala

El nou tècnic del FC l'Escala, Arnau Sala, no va dubtar massa en acceptar el projecte del primer equip. Amb la no continuació de Sergi Luís 'Sepu', el president va haver de buscar relleu a la banqueta. L'entrenador dirigirà el primer entrenament el pròxim dimarts 26 de juliol per tal de preparar els primers partits amistosos.

Arnau Sala ha fet les primeres declaracions als mitjans de comunicació locals. El nou tècnic del FC l'Escala ha confessat que està engrescat amb el projecte i que no ha dubtat venir entrenar al Nou Miramar.

El president del club, Josep Costa, ha destacat la trajectòria del de Sant Fruitós del Bages on destaca l'ascens amb el Girona de Segona B a Segona A.

El substitut de Sergi Luís 'Sepu' ha assegurat que haurà de canviar més jugadors dels que s'esperava. I és que no s'ha pogut tancar la continuïtat de jugadors destacats com el porter Albert Quintanas, el central Albert Genís i el davanter Jam Baldeh. Els tres han fitxat pel Figueres de Yoyo.  

Sala, que ja té pràcticament tancada la plantilla, explica que hi haurà jugadors que vindran a fer la pretemporada i en funció del seu rendiment es quedaran.

La Primera Catalana començarà el primer cap de setmana d'octubre. Enguany, el grup on militarà l'Escala tindrà setze equips, la meitat són de la província de Girona. Hi haurà equips històrics de Tercera Divisió com són el Figueres, Palamós i Banyoles, equips que debutaran a la categoria com són el Can Gibert i el Bosc de Tosca i altres que hi seguiran com serien els casos de l'Escala, Bescanó i Lloret.

Els jugadors comencen la pretemporada el pròxim dimarts 26 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar