Publicitat
Publicitat

L'Escala s'omple d'actes musicals

Un cercavila a càrrec de Batuskala i un espectacle musical que uneix cinema i saxo enceten els actes de l'agenda cultural d'aquesta setmana. L'Escala omple de música els seus carrers a ritme de batucada i el Clos del Pastor per fer front a les altes temperatures. 

L'estiu crida a gaudir d'activitats a la fresca. L'agenda cultural d'aquesta temporada està carregada d'actes musicals a l'aire lliure. Aquesta setmana s'engega amb un cercavila a càrrec de l'Associació Batuskala, una agrupació que ja porta set anys donant ritme als carrers de l'Escala. El recorregut s'inicia a les nou del vespre a la Plaça del III Centenari, tot reseguint el nucli antic del municipi. 

El cinema a la fresca és un altre esdeveniment recurrent a l'estiu, però cinema i música directe és una innovació que s'incorpora aquest any. Dani Hernández, músic saxofonista, presenta al Clos del Pastor l'espectacle musical "Torna-la a tocar, Sax", una projecció d'escenes mítiques de pel·lícules de tots els temps, acompanyades del saxo en directe.

El concert comença a les deu de la nit pati de la Víctor Català, l'artista, Dani Hernández, planteja l'espectacle com un joc amb els espectadors.

La música torna a emplenar l'Escala, sigui pel carrers més cèntrics o als llocs més emblemàtics de la vila.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar