Publicitat
Publicitat

Una conferència i un sopar popular al Club Nàutic

Després de dos anys, el Club Nàutic l'Escala recupera el seu clàssic calendari d'activitats d'estiu. Ho fa amb dues activitats tradicionals com són la conferència de temàtica ambiental i la barbacoa popular, aquesta edició amb estil Hawaiana. Unes propostes amb més de 300 participants.

 Aquest cap de setmana el CN L'Escala engegava el seu calendari d'activitat d'estiu amb propostes tradicionals, però que no es portaven a terme des de feia dos anys. El primer acte va ser la conferència de temàtica ambiental, enguany, dedicada al parc natural del Cap de Creus. El seu director, Ponç Feliu explicava a la cinquantena d'assistents els valors naturals i la gestió de l'àmbit marí de la zona. Donant molts detalls de la importància de la seva protecció i la seva riquesa natural. 

El parc natural del Cap de Creus és un espai de referència per tots els navegants de l'Escala per la seva proximitat, però també pel seu gran atractiu natural. Una trobada que va servir també per donar detalls del futur nou Pla Rector d'ús i Gestió del Parc. Un tema del qual fa temps que s'esta parlant, ja que proposa noves normatives que afecta diferents sectors i també l'ús públic de l'entorn. Després de diverses modificacions i trobades amb els sectors i empreses, s'ha redactat un document provisional obert ara a la participació ciutadana.

L'acte, que va ser moderat per Raimon Roca, director gerent del Club, va comptar també amb les intervencions del delegat de seguretat i medi ambient de la Junta Directiva del Club Rafel Callol i de Josep Vilanova, patró de la Fundació Alive, que ha col·laborat en l'organització de la ponència. Durant la trobada també es va fer entrega de la Bandera Blava per a Embarcacions als socis i sòcies del Club que l'han sol·licitat aquest 2022. Ja la nit de dissabte, el club recuperava un dels actes socials centrals de la temporada d'estiu: la barbacoa popular, que enguany es va celebrar amb temàtica hawaiana. Més de 250 socis i usuaris de l'entitat no es perdien la cita, que proposava gaudir d'una barbacoa de carn a la placeta situada davant la seu Social del Club i d'un concert del grup de rumba Merkado Negro.

 

Inaugurat el calendari social d'aquest estiu 2022 amb la celebració de la conferència i la barbacoa hawaiana, el Club es prepara ja per a les properes cites. El pròxim dia 5 d'agost serà escenari de l'acte d'entrega de premis de la segona edició del MedFoto. El dia 6, acollirà la Diada del Soci, amb una proposta d'activitats de dia i un sopar a la nit per a tots els membres de l'entitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar