Publicitat
Publicitat

Antologia de poemes de Maria Teresa Gascón Frago

Maria Teresa Gascón Frago presenta el poemari 'Poemas' a la Biblioteca Víctor Català. L'antologia poètica reuneix gairebé 40 anys dedicats a la poesia amb una temàtica variada que està molt inspirada en la seva segona residència, l'Escala. 

Maria Teresa Gascón Frago ha presentat el seu darrer poemari 'Poemas' a la Biblioteca Víctor Català. El recull aglutina 40 anys dedicats a la poesia. La presentació ha coincidit amb els 80 anys de l'autora, una etapa de maduresa literària i d'homenatge a la seva carrera com a escriptora. L'antologia és una selecció d'uns vint poemes bilingües entre el català i el castellà que ens parla del decurs de la vida, l'evolució quotidiana i com no s'ha de perdre la il·lusió de viure.

És de Terrassa, però es considera una escalenca d'adopció. Gran part del llibre està dedicat a la seva segona residència, l'Escala, i les experiències viscudes al municipi.

L'autora compta amb el suport de l'Associació per al Foment de la Cultura de Terrassa que ha acompanyat el procés de creació del poemari, publicat per l'Editorial Òmnia Books. © 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar