Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament dedicarà una exposició al pintor Joan Massanet per la Festa Major

L’Ajuntament de l’Escala inaugurarà l’exposició “Joan Massanet de l’Escala. L’alquimista d’avantguarda en el mar d’Empúries. Entre el surrealisme i la pintura matèrica” coincidint amb la Festa Major a l'Alfolí de la Sal. La mostra reunirà una quarentena d'obres, algunes d'elles mai exposades.

L'exposició "Joan Massanet de l’Escala. L’alquimista d’avantguarda en el mar d’Empúries. Entre el surrealisme i la pintura matèrica” s'inaugurarà a l'Alfolí de Sal el pròxim 31 d'agost amb motiu de la Festa Major. La mostra aplegarà diverses etapes del pintor i diverses obres mai exposades. 

 

La comissària de l'exposició serà la historiadora de l’art i Doctora en Humanitats, Mariona Seguranyes, que ens ha explicat que Massanet era una personatge molt discret. 

 

Massanet, nascut a l'Armentera el 1899, es trasllada a l'Escala amb només dos anys arran de la mort de la seva mare. Una de les obres més rellevants i que mostra tot el seu potencial és l'HIpnose. Paral·lelament s’està treballant amb un llibre-catàleg que aplegarà bona part de l’obra localitzada, i amb un estudi a cura de la seva comissària que està previst presentar aquesta tardor. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar