Publicitat
Publicitat

La Consellera de Drets Socials visita l'Escala

La Consellera de Drets Socials, Violant Cervera,  visita l'Escala en una doble parada. D'una banda a l'ajuntament on ha estat rebuda per l'alcalde Josep Bofill i de l'altra a l'Alberg d'Empúries on ha presentat una iniciaitiva amb l'Associació de Familiars i Amics  de Nens amb Càncer de Catalunya.

Violant Cervera, Consellera de Drets Socials de la Generalitat ha visitat l'Escala aquest matí.D'una banda ha fet una visita protocolària a l'ajuntament de l'Escala on ha estat rebuda per l'alcalde Josep Bofill.

La Consellera Cervera venia de l'Alberg d'Empúries, on ha visitat les instal·lacions i ha presentat una iniciativa conjunta amb l'Associació Afanoc, l' Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

I és que el Departament de Drets Socials de la Generalitat ha començat a repartir 4500 gorres entre els nens i nens que passen l'estiu als Abergs de Joventut de Catalunya dins la campanya 'L'estiu és teu'. Forma part d'una campanya de conscienciació sobre la repercussió del càncer infantil en nens i les seves famílies.La gorra és un símbol des de fa anys per l'associació i fa que amb la gorra posada tots els nens es vegin iguals.Ja fa vint-i-dos anys que AFANOC celebra arreu del territori les seves festes "posa't la gorra"

AFANOC , entre d'altres, acompanya les famílies als hospitals, fa treball psicosocial amb els afectats o disposa de La Casa dels Xuclis, un punt a Barcelona on les famílies poden estar mentre els seus fills reben tractament als hospitals de referència.

La Consellera ha visitat les instal·lacions de l'Alberg i ha seguit alguna de les activitats de lleure del matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar