Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana es celebra la festa del Carme

L'Escala celebra aquest dissabte una nova edició de la Festa de la Mare de Déu del Carme i el 71è Homenatge a la Vellesa. Com cada any, l'arribada de la patrona dels mariners es farà per mar, en la processó marítima, que desembarca a la Platja. Els actes continuaran amb la celebració solemne de l'Eucaristia, la cantada de la Coral 'Jardí del Pedró', una ballada de  sardanes, el dinar de germanor, i un ball de fi de festa a càrrec de l'Orquestra Internacional Costa Brava. 

L'Escala recupera la normalitat en una de les festes tradicionals més arrelades del muncipi: la Festa de la Mare de Déu del Carme i el 71è Homenatge a la Vellesa. La diada s'enceta amb la presentació de la catifa de la Sal a la plaça de l'Església i la processó marítima des del port de la Clota fins a la Platja.

Enguany la Comissió ha pogut lliurar-se de les restriccions i normatives per la covid-19. S'han pogut recuperat les tradicionals costums com la processó, la Missa, els concerts i el dinar de germanor. L'arribada de la Verge està prevista a les 11 a la Platja. Tot seguit, la processó continuarà amb acompanyament d'orquestra fins a l'església i desembocarà amb la celebració solemne de l'Eucaristia, amb la participació de la Cobla Costa Brava i la cantada de la coral 'Jardí del Pedró'.

Abans del dinar de germanor de les dues del migdia a la sala Polivalent, precedirà el vermut acompanyat de sardanes a càrrec de la Cobla la Principal de l'Escala. Recordem que en aquesta edició l'edat mínima per participar-hi són 73 anys.

La festa dedicada als mariners i el mar finalitzarà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Costa Brava a les set de la tarda i a la Riba. Per últim, el ball de fi de festa es farà en el mateix lloc a partir de dos quarts d'onze amb la música de l'Orquestra Internacional Costa Brava. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar